Bestil nye produkter til din hjemmeblanding

image_pdf

Bestil nye produkter til din hjemmeblanding

Producenterne kan hos CR-Foderservice nu også bestille enkelte udvalgte pakkevarer til brug ved blanding i mobile blandeanlæg.

CR-Foderservice har stor succes med mobile blandeanlæg, som kører ud til producenterne og blander svine-, kalve og kvægfoder af landmændenes egne råvarer. Nu har virksomheden valgt at ud- vide med salg af enkelte nøje udvalgte pakkevarer, der har synergi- er med virksomhedens eksisterende forretning. Det gælder blandt andet salg af et prisbilligt og EU-patenteret E-vitamin antioxidant, Cabanin CSD. – Det er et dansk produceret naturprodukt, der ved højere dosering kan have vækstfremmende effekt, som er dokumenteret i tyske universitets-forsøg. Samtidig kan det højne dyrets stres- stærskel, og grisen bliver dermed mere robust overfor stresspåvirk- ninger bl. a. ved dårligt korn, høj varmepåvirkning om sommeren samt nyhøstet korn, forklarer salgschef Steen Lindegaard-Aaen fra CR-Foderservice.

Giver god mening

Cabanin CSD har et højt indhold af polyfenoler i form af udvalgte elementer fra vindruer, solbær, citrusfrugter og søde kastanjer med særligt antioxidative effekter. Disse polyfenoler kan være mere ef- fektive antioxidanter end C- og E-vitamin. Desuden har polyfenolerne i Cabanin CSD også gode antimikrobielle og antiinflammato- riske egenskaber. Både Cabanin CSD og de andre produkter vi tilbyder, giver rigtig god mening for vores eksisterende kunder. Vi kan sælge det til en fast og meget konkurrencedygtig pris, så vi sikrer landmanden de bedste produkter til den bedst mulige pris, fastslår salgschefen, og tilføjer, at der naturligvis også er et Cabanin-produkt til økologerne.

Understøtter hovedfokus

Beslutningen om at tage udvalgte pakkevarer ind i sortimentet er et nyt forretningsmæssigt ben for CR-Foderservice, og ifølge Steen Lindegaard-Aaen en helt naturlig forlængelse af virksomhedens ydelser. Pakkevarerne understøtter vores hovedfokus på at hjælpe landmanden med hjemmeblandet foder på mobilt blandeanlæg – uden at gå på kompromis med hverken høj kvalitet eller den rigtige pris. I udvælgelsen af nye pakkevarer vægter vi, at produkterne er dels veldokumenterede, og dels prismæssigt et rigtig godt alterna- tiv til andre eksisterende produkter i markedet, siger han.
This site is registered on wpml.org as a development site.