Skal du med på vognen?

Hvis du er interesseret i, at vi skal komme forbi med vores blandeanlæg, så vil vi med glæde høre fra dig. For at komme i gang med foderproduktion med mobilt blandeanlæg skal du som landmand sørge for:

» At have kapacitet til opbevaring af korn og råvarer.
» At korn og råvarer er placeret med gode adgangsforhold
» At udarbejde en recept på foderblandingen i samarbejde med sin foderkonsulent.
» Få et uforpligtende besøg af CR Foderservice og lad os gennemgå dine forhold og muligheder.

For at kunne blande korn og råvarer, så skal vi have adgang til det, og derfor er det vigtigt, at du har opbevaring af det på virksomheden. Vi har behov for let at kunne komme til kornet og råvarerne, så det er muligt at blande det uden problemer. Det er lige så meget for dig, som for vores chauffører. Det er netop derfor, du skal have gode adgangsforhold, så det er let at komme til med vores mobile blandeanlæg.

Derudover er vi også nødt til at vide præcis, hvad der skal blandes, og selvfølgelig, hvilken silo det skal placeres i. Det er derfor også vigtigt, at du har udarbejdet en recept med din foderkonsulent. Lige så snart I ved, hvad I forventer, kan vi være sikker på, at I får det, I skal have.

Til sidst vil vi gerne besøge din virksomhed, og få os en snak om, hvad du kan forvente. Vores besøg er uforpligtende, så du skal ikke føle dig presset til noget. Vi vil blot være sikre på, at du har den rette forståelse, og selv have en ide om, hvad der kan forventes på din virksomhed.

Inden du tager kontakt, kan du læse mere om hvad du kan spare.

kontakt