CR-Foderservice udvider med endnu et mobilt anlæg

image_pdf

CR-Foderservice har investeret i endnu et mobilt anlæg og råder nu over fire anlæg. Anlægget kom til Danmark den 23. oktober 2013, og er nu klar til produktion. Læs artiklen fra “Landbrugsnyt” her

Det er gået stærkt for CR-Foderservice siden opstarten i november 2010. Det første anlæg ankom i juli 2011, hvor der blev leveret hos de første landmænd på Fyn, som så muligheden for at få hjemmelavet foder uden at skulle investere store beløb.

Anlægget blev i oktober 2011 efterfulgt af nummer to anlæg og kundetilgangen blev større og markedsområdet udvidet i takt med kendskabet til konceptet. Disse to anlæg var på forhånd fyldte ved opstarten af fodringsæson 2012/2013, hvorfor det allerede i februar 2012 blev besluttet at investere i anlæg nummer tre.

I den forbindelse udvidede CR-Foderservice til det østlige Danmark, hvor man i dag har 3-4 produktionsdage på Lolland/Falster og Sjælland. CR-Foderservice forventer her en øget vækst og overvejer i nærmeste fremtid at etablere et anlæg på Sjælland, som dækker øst alene.

CR-Foderservice beskæftiger med det fjerede anlæg syv chauffører og tre salgs- og administrative medarbejdere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site is registered on wpml.org as a development site.