CR-Foderservice indgår sponsoraftale med Cykelnerven

image_pdf

CR-Foderservice indgår sponsoraftale med Cykelnerven

Danmarks hårdeste velgørenhedscykelløb Cykelnerven kører hvert år de afgørende etaper i Tour de France til fordel for en verden uden sclerose. Når Tour de France-rytterne til sommer kæmper sig op ad de stejle bjerge, har 250 danske cykelryttere få uger forinden besejret de selv samme bjerge – og alt sammen for en verden uden sclerose. CR-Foderservice er medsponsor af Cykelnerven 2018.

Når 250 entusiastiske cykelryttere fra Cykelnerven indtager de franske bjerge til fordel for forskning i sclerose, er det med hjælp fra CR-Foderservice. CR-Foderservice har doneret 5000 kroner til Cykelnerven Sydjylland.

CR-Foderservice støtter altid op omkring initiativer der kan hjælpe andre som er i en vanskelig situation både helbredsmæssig samt sociale problemer. Desuden støtter vi de lokale sportsforeninger. Dette sponsorat er fremkommet efter henvendelse fra vores assurandør Nikolaj Schmidt fra Ensure, siger Direktør Niels Frost Rasmussen CR-Foderservice

Danmarks hårdeste velgørenhedsløb                                                            Scleroseforeningens velgørenhedscykelløb Cykelnerven indtager i juni 2018 de franske bjergtinder for femte år i træk. Cykelnerven består af 9 hold fra hele landet med i alt 250 deltagende ryttere.

Deltagerne kører hvert år et udpluk af Tour de Frances hårdeste etaper, og Cykelnerven 2018 bliver ingen undtagelse

Når Cykelnerven ruller afsted til juni, kører følgende ambassadører ruten sammen med resten af deltagerne:

  • Guldfireren fra 1996 – Eskild Ebbesen, Niels Laulund, Victor Feddersen og Thomas Poulsen
  • Tre stærke profiler fra TV2 – Mikael Kamber, Claus Elming og Peter Tanev
  • Fynboerne – Thomas Helveg og Stig Rossen
  • Fra Midtjylland – Martin Jørgensen

De cykler for en verden uden sclerose

Det er femte gang, Cykelnerven indtager de franske bjerge til fordel for forskning i sclerose. Deltagerne dækker selv alle omkostninger, og hver eneste deltager samler inden afrejse mindst 15.000 kr. ind til forskning i sclerose.

”Vi cykler for en verden uden sclerose og er dybt taknemmelige for, at 250 top motiverede cykelryttere lægger så mange kræfter og energi i at hjælpe vores sag. Hver eneste deltager i Cykelnerven samler penge ind til Scleroseforeningens forskningsprojekter, og deres indsats gør en kæmpe forskel for vores arbejde”, siger Klaus Høm, som er direktør i Scleroseforeningen.

Cykelnerven 2017 samler blandt andet ind til det store, internationale forskningsprojekt ’Progressiv MS Alliance’. Projektet har samlet verdens førende scleroseforskere med målet om at udvikle en behandling mod progressiv sclerose, som 2,3 millioner mennesker verden over lider af.

Læs mere på Cykelnerven.dk

This site is registered on wpml.org as a development site.