Det har for mange svineproducenter været vigtigt med gennemskuelighed på foderet og kendskab til råvarerne, der sikrer ensartede blandinger og som er produceret af gode og sunde råvarer. Størstedelen af vores svinefoderkunder er so- og smågriseproducenter, hvor kvalitet og ensartethed betyder rigtig meget. Samtidig er det også her, de største avancer til foderstofferne er, så muligheden for at anvende eget korn og samtidig spare penge er win/win.

Vi startede i 2011 ud med at lave foder til de fynske svineproducenter, men kom dog hurtigt over broen til Jylland, og i år 2013 til Lolland og Sjælland. I dag servicerer vi svineproducenter ugentligt i hele landet.

Vi formaler, valser og tilbyder melfoder

Når du får produceret svinefoder af CR Foderservice har du altid mulighed for at få ændret formalingsgrad og eventuelt valsning af korn ift. kornets beskaffenhed og dyrenes behov. Vi kan formale fra 2 mm til 4,5 mm, og der kan udtages prøver til analyse af sigteprofil. Såfremt behovet er meget struktur, kan vi også valse udvalgte råvarer uden merpris. CR Foderservice tager løbende sigteprøver og registrerer dem for hele tiden at sikre kendskabet til årets høst og udviklingen på kornet gennem dets vejringsfase. Kornet ændrer formalingsprofil i løbet af lagringsprocessen. 

Alle anlæg er monteret med sojaolietank, så vi kan tilbyde at tilsætte sojaolie for at sikre tilstrækkeligt med energi, så dyrene kan yde optimalt.

Vil du sikre dine dyr en god mave- og tarmsundhed, færre gaspustere, lavere dødelighed, lavere salmonellafrekvens og små runde ”marcipan”-pattegrise med god tilvækst, så skift over til melfoder.